Menu Sluiten

Welke Elektrische Step Kopen


Welke elektrische step kopen

Welke Elektrische step kopen.

Het maken van een keuze van de ideale elektrische step is niet altijd eenvoudig.

Wanneer je eenmaal een elektrische step hebt gebruikt, merk je vrij snel de voordelen en het plezier die je kan ervaren tijdens professionele of privé verplaatsingen.De vorm, de kleuren zijn zoals steeds de eerste elementen die de emotionele affiniteit tot een bepaald merk of model aanwakkeren. Nu is het verstandig om verder te kijken daar er tal van elementen zich over de jaren kunnen gaan manifesteren en duiden op een goede koop of een miskoop.

Vrij snel zal je opmerken dat er 3 prijsklassen zijn bij elektrische steps. Na een periode kies je dan voor een upgrade en ga je je plezier zoeken in de midrange modellen. Vanaf 1.000€ kom ik je in het gamma van de performantere elektrische step met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Zeg maar de eigenschappen van een bromfiets maar dan op een speelse elektrische step.

Indien je deze aankoop overweegt om je mobiliteit van thuis naar het werk met al dan niet een intermezo via de trein of bus moet je zeker zijn van de autonomie die je elektrische step aankan.

Een goede elektrische step heeft een werkelijk bewezen bereik van 25-30km. Het is belangrijk om deze op voorhand te testen zodat u verzekerd bent dat u wel op die belangrijke afspraak of ontmoeting geraakt.

Micro mobility is the futureHet leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden. Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.

Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.

De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in elektrische steps.

Info over welke elektrische step kopen

Het domein van Welke elektrische step kopen

Licht en ergonomisch. Een elektrische step moet na gebruik weggezet kunnen worden op een veilige locatie. Indien je kiest voor een openbare plek is het belangrijk om gebruik te maken van een betrouwbaar slot. Verschillende merken hebben hier op de elektrische step ingespeeld en bieden specifieke sloten voor je geliefde step. Een elektrische step wordt al snel je beste kameraad en zal dus ook beter naast je bureel of werkoppervlak komen te staan.

Hoe kleiner deze is en vooral hoe lichter deze weegt hoe gemakkelijker je deze kan dragen, de trap opnemen of de supermarkt in. Een gemiddelde elektrische step weegt al snel tussen 12 en 14 kg. Hoe lichter hoe beter.

Hoe groter de banden, hoe comfortabeler. Zeker indien dit luchtbanden zijn. In dat opzicht hebben jullie de keuze tussen 8,5 en 10 inch banden. Onze ervaring toont dat 10 inch beter de baan houden, zeker wanneer je geregeld bochten op volle snelheid neemt in regenachtige of herfstige dagen. Er bestaan eveneens elekrische step met volle rubber banden. Deze hebben het voordeel dat je niet plat kan rijden, het comfort en het rijgemak wordt daarentegen negatief beïnvloed. Luchtgevulde banden gaan van nature beter meeveren en bieden een plezieriger rijgedrag.

De kracht van de motor en de waterdichtheid spelen eveneens een belangrijke rol. Bovendien is een elektrische step geen zware belasting op het milieu in vergelijking met een wagen. Momenteel wordt nog veel gebruik gemaakt van Li-ion batterijen. Op korte termijn worden LiFePO batterijen de standaard. Deze batterijen bevatten geen zware metalen en zijn dus beter recycleerbaar en zeer mileuvriendelijk. 

Meer info over welke elektrische step kopen nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Aanbevolen Elektrische Steps | Vergelijkingslijst Elektrische Step | Welke Elektrische Step Kopen |