Menu Sluiten

Onderhoud Elektrische Step


Onderhoud elektrische step

Wat moet u weten over onderhoud elektrische steps.

Onderhoud, herstelling en reparatie van e-steps zijn nauw verwant met elkaar.

Micro mobility is the future

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.

Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden. Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.

Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.

De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in elektrische steps en onderhoud van deze e-steps. Info over onderhoud elektrische step

Mededeling over Onderhoud elektrische step

Info over elektrische step onderhoud.Heeft een elktrische step onderhoud nodig?Ja, net zoals een fiets zijn bepaalde onderdelen onderhevig aan slijtage. Banden verslijten of raken beschadigd, de remblokjes moeten vervangen worden, of de remmen moeten bijgesteld worden enz.Het is bijgevolg zeer belangrijk uw e-step feilloos te onderhouden.

Omdat een elektrische step en vervoermiddel is moeten alle onderdelen regelmatig gecontroleerd worden op slijtage.

Een elektrische step bestaat uit verschillende onderdelen, sommige van deze onderdelen zijn aan elkaar geschroefd.

Door trillingen tijdens het rijden moeten deze schroeven regelmatig gecontroleerd worden of ze nog goed vastzitten. Tijdens de productie worden deze schroeven gelijmd met een hiervoor speciaal geschikt product. Een controle op regelmatige basis is echter steeds raadzaam voor uw eigen veiligheid.

Voor onderhoud van een elektrische step kan u steeds terecht bij Mobile Future.Door de immense populariteit van elektrische steps worden deze vandaag de dag via verschillende kanalen te koop aangeboden. Ook de grote winkelketens bieden een elektrische step aan op hun webshops of hun winkels.

Voor onderhoud en reparatie van e-steps bieden deze winkelketens echter geen kant-en-klare oplossing aan.

Indien er zich een probleem voordoet tijdens de garantieperiode dan moet uw step in de meeste gevallen opgestuurd worden naar een extern servicecenter met als gevolg dat u uw step enkele weken moet missen. 

Meer info over onderhoud elektrische step nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Onderhoud Elektrische Step |