Menu Sluiten

Lekke Band Elektrische Step


Lekke band elektrische step

Een Elektrische step, ook wel elektrische e-step genoemd is ook ideaal voor verplaatsingen voor woon of werk verkeer.

Lekke Band Elektrische Step  Elektrische step band vervangen.De banden van uw elektrische step zijn regelmatig toe aan vervanging. Mobile Future heeft de meest voorkomende banden voor elektrische steps op voorraad.  Ze werken steeds met kwaliteitsmerken want de banden zijn de schoenen van uw elektrische step. Een goede kwaliteitsband gaat lang mee en verzekert een korte remafstand.Banden van een e-step bestaan er in alle maten, kleuren, vormen en vooral ook kwaliteiten. Iedere band heeft zijn ideaal toepassingsgebied. In het algemeen kan men stellen dat de kwaliteit en maat van groot belang is voor een elektrische step.

Micro mobility is the future!Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps en e-stes offroad. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden. Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in elektrische steps en aanverwanten.

Info over lekke band elektrische step

Meer informatie over Lekke band elektrische step

Aangezien dat voorkomen beter is dan genezen, hechten ze bij Mobile Future belang aan de bandenspanning. De meeste problemen met de banden worden steeds veroorzaakt door een te lage bandenspanning. Deze moet geregeld gecontroleerd worden. Indien de bandenspanning te laag staat dan gaat de band tegen de velg schuren.

Om dit te vermijden bieden we met mobile Future een klein toestel aan die zeer eenvoudig de bandenspanning kan controleren. Samen met de Mobile Future mini compressor op batterij kan u voortaan uw banden snel en makkelijk oppompen.

Een band vervangen van een elektrische step is allesbehalve een sinecure. Het wordt algemeen gezien als een uitdaging. Menig stepverdeler trachten zich te ontdoen van deze dienstverlening omwille van de complexiteit. Een step verkopen zien ze als voldoende. De dienstverlening nemen ze er niet graag bij.

Met Mobile Future zijn ze bewust van deze complexere materie en kijken ze uit u hierin bij te staan. De motor is meestal gekoppeld aan as van de achterband. Een achterband vervangen betekent dat de motor eveneens moet losgekoppeld worden waardoor de aandrijving in een later stadium eveneens terug aangesloten moeten worden.

Mobile Future beschikt over een ruime voorraad aan banden en remschijven. Binnen de week kunnen ze de banden van je elektrische step vervangen.

Meer info over lekke band elektrische step nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Bij Mobile Future Kan Je Kiezen Tussen Elektrische Steps Met Luchtbanden | Lekke Band Elektrische Step | Met Of Zonder Binnenband |