Menu Sluiten

Elektrische Step Reparatie


Elektrische step reparatie

Informatie over elektrische step reparatie.

Elektrische steps zijn net als een wagen of een fiets onderhevig aan slijtage. Pro aktief op vaste data een onderhoud plannen, kan vroegtijdige oplopende kosten in het kiel smoren.

Toch zal er een moment aanbreken waar de elektrische step  aan herstelling toe zal zijn , of het nu een band is die versleten is, een batterij die niet voldoende presteert of een controller die de impuls van de versnelling niet meer aanvoelt.

En dan begint de zoektocht. Grote ketens verkopen elektrische steps maar bieden geen dienst na verkoop service. Wel bij Mobile Future bent u aan het goede adres.  Met Mobile Future hebben hebben ze een behoefte aan een aankoopbewijs dat deze wel hen is aangekocht.

Bij Mobile Future kan u rekenen op een gecertifieerde, betrouwbare, degelijke en betaalbare reparatie.

Zoals eerder verteld is ook een elektrische step of e-step onderhevig aan herstelling. Dit kan niet anders. Meestal zal de band er als eerste aan moeten geloven.

Met een beetje geluk blijft het hierbij, namelijk banden wisselen en dit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het achterwiel repareren gaat gepaard met het demonteren van de motor en diens remschijven, het loskoppelen van de remkabels en het opvoeren van de bandenspanning.

Naast deze standaard aanpassingen moet je eveneens kijken achter de waterdoorlatendheid van de elektrische step, de roest, de standvastheid van de geschroefde onderdelen.

De onderneming Mobile Future beschikt over alle nodige elementen om al deze onderdelen te vervangen. Of we nu spreken over banden, batterijen, handvaten, noem maar op. Mobile Future beschikt over het nodige materiaal om de elektrische steps te repareren.Die reparaties gebeuren in hun service center te Wilsele, deelgemeente van Leuven. Op middenlange termijn zijn ze eveneens van plan een service center te openen in het noorden van het land, meer bepaald Wilrijk, Antwerpen.

De merken die ze het meeste binnenkrijgen zijn Xiaomi, Ninebot, Cloons van beide merken alsook Dualtron of nog Kaboo. Ook andere merken zijn welkom bij hen voor reparatie.

Info over elektrische step reparatie

Kennisbank over Elektrische step reparatie

Micro mobility is the future!Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.

Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps en e-stes offroad. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden.

Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.

Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.

De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in elektrische steps en aanverwanten.

Net als een fiets heeft een elektrische step regelmatig een onderhoud nodig. Banden verslijten of worden beschadigd, de remmen moeten bijgeregeld of vervangen worden enz.Omdat Mobile Future dienst na verkoop zeer belangrijk vindt bieden ze graag onderhoud en reparaties aan. Ook voor steps en merken die niet bij hen aangekocht zijn.

Meer info over elektrische step reparatie nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Elektrische Step Reparatie |