Menu Sluiten

Elektrische Step Onderdelen


Elektrische step onderdelen

Algemene informatie over elektrische step onderdelen.

Op zoek naar een bepaald onderdeel voor uw elektrische step of e-step?  Een defect onderdeel dat aan vervanging toe is ? Of een uitbreiding nodig om uw step te personaliseren en uw ritten comfortabeler te maken ?Mobile Future heeft een breed gamma aan onderdelen en toebehoren ter beschikking.De meeste onderdelen of wisselstukken voor elektrische steps zijn apart verkrijgbaar. Indien u een defect onderdeel heeft kan de firma Mobile Future in de meeste gevallen dit onderdeel aan u leveren.Indien u de herstelling niet zelf wenst uit te voeren dan kunnen zij dit voor u doen in hun servicecenter.Naast wisselstukken zijn er heel wat extra onderdelen voor elektrische steps beschikbaar. U kan uw step dus personaliseren met verschillende gadgets volgens uw persoonlijke smaak. Er zijn verschillende soorten stickers beschikbaar om uw step of de voetplaat van de step te personaliseren. Indien u grotere voorwerpen wenst te vervoeren dan kan een draagrek aan de voorzijde of achterzijde van uw step een oplossing zjn. Of een zadel dat gemonteerd wordt op de voetplaat om lange ritten comfortabeler te maken.Kortom er zijn zeer veel mogelijkheden om uw step uit te breiden of te personaliseren met verschillende onderdelen of hulpmiddelen die uw het leven makkelijker maken. Info over elektrische step onderdelen

Informatie over Elektrische step onderdelen

Een elektrische step is een soort snorfiets waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt. Aangezien een elektrische step niet veel weegt, is deze ideaal voor relatief korte afstanden die net te lang zijn om te voet te doen. Een zeer groot voordeel is dat de meeste elektrische fietsen opvouwbaar zijn. En bijgevolg ook ideaal voor verplaatsingen voor woon of woon werk verkeer. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden voor dagdagelijkse kleine privé verplaatsingen.

Je mag dus gerust stellen dat elektrische steps een steeds populairder vervoermiddel worden. Bovendien worden ze beschouwd als een groen of ecologisch vervoersmiddel in het straatbeeld. Niet enkel in Nederland en Belgie winnen ze aan populariteit maar overal ter wereld kom je ze tegen tegenwoordig.

Op de markt kan je verschillende soorten steps vinden van verschillende kwaliteit en met een verschillend formaat. Er bestaan specifieke steps voor kinderen en voor volwassenen.

Indien je lange afstanden wil afleggen met je elektrische step kan je best een e-step kiezen met een grote actieradius.

Micro mobility is the future.Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden.Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in Elektrische steps of e-steps.

Meer info over elektrische step onderdelen nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Elektrische Step Onderdelen Kopen | Elektrische Step Onderdelen | E-step Onderdelen |