Menu Sluiten

Elektrische Step Kind Kopen


Elektrische step kind kopen

Informatie over elektrische step kind.

Elektrische steps voor jonge kinderen zijn sinds kort verkrijgbaar dankzij de nieuwe ´Zing´ reeks van Ninebot. Ninebot dacht ook aan de jonge generatie en lanceerde de ZING, een betrouwbare en veilige reeks elektrische steps voor kinderen.Micro mobility is the future.

De Zing E8 met een maximum snelheid van 14 km/h is de ideale elektrische step voor een kind van 6 tot 12 jaar.

De Zing E8 met een maximum snelheid van 16 km/h is de ideale elektrische step voor een kind van 8 tot 14 jaar. Info over elektrische step kind kopen

Wetenswaardigheden over Elektrische step kind kopen

Micro mobility is the future.

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden. Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in Elektrische steps of e-steps.

Meer info over elektrische step kind kopen nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Elektrische Step Kind Kopen |