Menu Sluiten

Elektrische Step En Gedragscode


Elektrische step en gedragscode

Elektrische step en gedragscode.Indien je lange afstanden wil afleggen met je elektrische step kan je best een e-step kiezen met een grote actieradiusBij de beoordeling van een goede step speelt zeker de accu van de elektrische motor een belangrijke rol. Elke soort step heeft immers zijn eigen specifieke belasting. Vergeet in je beoordeling zeker niet enkel te kijken naar de prijs maar kijk in de 1e plaats naar de accu capaciteit van de elektronische step die je op het oog hebt. De levensduur van een accu is in praktijk afhankelijk van de hoeveelheid gebruik van je step. Een zwaardere accu zal uiteraard langer meegaan.Indien je snel wil versnellen, kies je best voor een elektrische step met een hogere wattage. De wattage van een elektrische step zal immers zijn kracht en vermogen bepalen.Hou bij je keuze ook rekening dat er step modellen bestaan met een zadel. Die bieden iets meer comfort maar hebben meestal wat minder charme. Neem je regelmatig het openbaar vervoer kan je best ook een elektrische step kopen die inklapbaar is. Deze is veel gemakkelijker op te bergen waardoor je hem ook mee naar binnen kan nemen wat de kans op diefstal sterk zal verminderen.Een e-step zal makkelijk en snel omgeplooid worden waardoor u weinig plaats nodig hebt om hem op te bergen.Een elektrische step kopen is één zaak maar hem correct onderhouden is natuurlijk een andere noodzakelijkheid als je er lang plezier wilt aan beleven.  Hou dus zeker rekening met de mogelijkheden en kosten van herstel en onderhoud.Je moet geen rijbewijs hebben om te rijden met een step. Het elektrisch rijden gaat eenvoudig en met een eenvoudige afzet en druk op de knop ben je reeds vertrokken. Zonder veel moeite geraak je vlot op je bestemming met een e-step.Er bestaan meerdere accessoires die aangepast zijn op het model en de maat van je elektrische step.Welke elektrische step dien je nu te kopen? Het is steeds aan te bevelen voldoende en doordacht na te denken over je aankoop en ook de gevolgen ervan op termijn in kaart te brengen alvorens tot definitieve aankoop over te gaan. Niet enkel de prijs van je elektrische step zal een rol spelen maar eveneens het benodigd bereik, het gewicht , de snelheid, de bandenkeuze, de kracht van de motor, de waterdichtheid, enz….

Samengevat, de elektrische step of e-step wint aanbelang om je makkelijk en relatief snel naar je eindbestemming te brengen en heeft tal van voordelen. Ze zijn uiterst ecologisch, snel en gemakkelijk inklapbaar je geraakt er vlot mee op je bestemming. Een elektrische step is dan ook ideaal voor mensen die in een stad wonden of dagelijks een korte afstand moeten afleggen die net te lang is om te voet te doen.

Wie een elektrische step gebruikt, wordt aanzien als een fietser van zodra hij of zij sneller dan stapvoets rijdt. In dat geval moet je dezelfde verkeersregels volgen die voor fietsers gelden en op het fietspad rijden, of wanneer er geen fietspad is, op de rijbaan. Ook moet je de wegsignalisatie voor fietsers volgen. Wie stapvoets met een elektrische step rijdt, geldt als voetganger en moet zich ook zo gedragen. Dat betekent dat je het voetpad moet gebruiken, moet oversteken aan een zebrapad, … De maximaal mogelijke snelheid van een elektrische step mag niet hoger zijn dan 25 km per uur. Een elektrische step die toch sneller kan gaan, is niet op de openbare weg toegelaten.

Info over elektrische step en gedragscode

Het domein van Elektrische step en gedragscode

Micro mobility is the future.Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt.Daarom besloten de aandeelhouders van Mobile Future, gelegen in Wilsele een deelgemeente van Leuven een bedrijf op te starten gespecialiseerd in elektrische steps. Hun doel is een alternatieve mobiele toekomst aanbieden door een elektrische step of e-step te ontwerpen waar we zelf graag mee rijden.Aangezien de technologie niet stil staat zijn ze van plan mee te helpen de populariteit en de functionaliteit verder te verbeteren zodat het groot gedeelte van de werk- of familiale activiteiten kunnen beoogd worden met een aangepaste elektrische step.Om hun passie kans tot succes te bieden, beschikken ze reeds over een servicepunt waar u elektrische steps kan laten onderhouden of herstellen. Of deze bij hen zijn aangekocht of niet maakt niet uit. In hun atelier beschikken ze over voldoende accessoires en toebehoren van de populaire merken. In dit atelier kan u zowel een band laten herstellen als een controller vervangen.De firma Mobile Future staat dan ook synoniem voor expert en advies in Elektrische steps of e-steps.

Meer info over elektrische step en gedragscode nu op www.beste-elektrische-step-kopen.be.

Tags

Elektrische Step En Gedragscode |